reso
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Säsongsavslut för söndagscaféet

Den 5 juni körde vi det sista söndagscaféet för säsongen – med flaggan i topp i alla avseenden! Långhelg i både Sverige och Norge, i kombination med strålande väder, bidrog till nytt rekord i antalet besökare. Strax före stängning var alla soppor slut och kaffebröd hämtades från både frysar och Handlar’n för att kunna möta efterfrågan. Väldigt roligt!

Caféet har under hela våren varit en uppskattad träffpunkt. Vi hoppas kunna dra igång caféverksamheten igen i slutet av augusti eller i början på september. Håll utkik efter information här på hemsidan!

Samhällsföreningen vill åter framföra ett stort och varmt tack till er nyinflyttade öbor, som gjort det möjligt att återstarta vårt söndagscafé!  Ni har gjort ett fantastiskt jobb!

Caféet drivs med frivilliga krafter. De enda anställda är ett antal lokala ungdomar, som assisterar med disk och städning. Det är ett härligt gäng som drivit caféet under våren, men fler frivilliga behövs. Har DU – hel- eller delårsboende – också möjlighet att engagera dig? Lite eller mycket spelar ingen roll. Alla krafter välkomnas! Välkommen att höra av dig till någon i styrelsen. Kontaktuppgifter finns under fliken KONTAKT.