reso
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

En lyckad Resödag 2022!

Efter två års uppehåll pga pandemin återupplivades lördag den 16 juli den gamla fina traditionen med en Resödag. Vädret visade sig från sin bästa sida och hamnen fylldes av glada besökare.

Hamnområdet var fullt med handlare som sålde allt från ätbara produkter till konst. Godis, honung, rökt makrill, keramik, böcker, målningar, lammskinn, handarbeten, loppis, mm. Ja, det mesta gick att hitta och kommersen var livlig. Samhällsföreningens lotteri var populärt och hade många fina vinster. Tack alla ni som skänkte gåvor till lotteriet!

Panget sålde fika i Bödebo, färska räkor fanns att köpa direkt från SD 262 Carona och det var full fart på Lexö hela dagen med mat och på kvällen underhållning med Ruby Monday. I hamnen fanns också sjöräddningen på plats och på Hamnholmen underhöll Karimell med både allsång och barndans. På plats var också Kosterhavets nationalpark, med bl a tipspromenad och strandexpedition under ledning av en marinbiolog.

Klicka på länken nedan så hittar du många bilder från Resödagen! Kanske du ser några bekanta ansikten?https://www.jonaslind.se/resodagen2022/